Δύο παίκτες της ΕΝΠ, οι Ολίβα και Αμπαρτζουμιάν, έμειναν εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο το Διγενή Ορόκλινης, λόγω μικροενοχλήσεων.
Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του πρώτου στο Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στο "Τάσος Μάρκου" με αντίπαλο την Ομόνοια, είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Ο δεύτερος, έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται, λόγω του ότι συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.