Ακολουθήστε μας στο Google news
Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας, Αντόνι Ιραόλα στη σημερινή (12/12) συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο ΓΣΠ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ιγκόρ Σίλβα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:
"Ξέρουμε ότι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της ευρωπαϊκης μας πορείας, όμως θα είναι εξίσου σημαντικό όπως ήταν με τη Ζυρίχη και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, κόντρα σε μία ομάδα που έχει και το κίνητρο της πρώτης θέσης.
Θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε και θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς, το να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.
Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς. Παίξαμε καλά μαζί τους στη Γερμανία, όμως δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος.
Μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να κλείσουμε με θετικό τρόπο την ευρωπαϊκή μας πορεία.
O στόχος μας αυτή τη φορά είναι το θετικό αποτέλεσμα και όχι να μείνουμε πάλι με τις εντυπώσεις. Για να πάμε στο επόμενο επίπεδο, θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τέτοιες ομάδες, δεν σου αφήνουν περιθώρια για πολλές ευκαιρίες".
Για την αρχική ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί, ανέφερε:
"Για εμάς αυτό που προέχει είναι το αυριανό παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίζεις κάθε μέρα τη Λεβερκούζεν. Είναι σημαντικό όμως και το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα. Θα έχουμε δύο ανταγωνιστικές ενδεκάδες και στα δύο παιχνίδια".
Για το ότι ένα καλό αποτέλεσμα, ενδεχομένως να βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, σχολίασε πως:
"Ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι της Δευτέρας, είναι να κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό 90λεπτο κόντρα στη Λεβερκούζεν. Έτσι θα προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος".
Δείτε τι δήλωσε για το ματς με τους Γερμανούς, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ιγκόρ Σίλβα:
"Για εμάς τους παίκτες στα αποδυτήρια, αυτό που λέμε είναι πως έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία για παίξουμε κόντρα στη Λεβερκούζεν και δεν θέλουμε να την αφήσουμε να πάει χαμένη.
Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.
Για μένα και για τους περισσότερους συμπαίκτες μου, είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είναι μία μοναδική εμπειρία".
Λογικό ήταν να πέσουν όλα τα φώτα πάνω στον Αλομέροβιτς, για την τεράστια του συμβολή, ούτως ώστε να κάτσει η μπίλια στο κιτροπράσινο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS