Ακολουθήστε μας στο Google news
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Κυπέλλου Futsal Ανδρών. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά και εκπροσώπων Σωματείων.
Στην Α' φάση, στην οποία δεν συμμετείχαν η Ομόνοια Λευκωσίας και η ΑΕΚ Λάρνακας που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό, κληρώθηκαν να αγωνιστούν η Αθηαίνου A.C. με την ΑΜΕΚ Καψάλου. Οι υπόλοιπες ομάδες πέρασαν στη Β' φάση χωρίς αγώνα.
Ο αγώνας θα γίνει στις 7 ή στις 8 Ιανουαρίου 2019.
Στη Β' φάση προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια:
ΑΕΚ Λάρνακας - Agbu Ararat Fonbet
Ομόνοια Λευκωσίας - ΑΕΛ Λεμεσού
Εθνικός Λατσιών - ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
Νικητής αγώνα Αθηαίνου A.C. / ΑΜΕΚ Καψάλου - Ανόρθωση
Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες είναι η 21η Ιανουαρίου 2019 και η 11η Φεβρουαρίου 2019.
Όλοι οι αγώνες είναι μονοί.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS