Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν ξέρω είναι η σωστή στιγμή, να δημοσιοποιήσω κάποιες σκέψεις για τον Δημήτρη Χριστοφή. Αντιλαμβανόμενος και πόσο στεναχωρημένοι είναι ο παίχτης και το περιβάλλον του, για τα κακά ιατρικά μαντάτα.  Αν δεν τα ακούσατε τα νέα, ο 30χρονος διεθνής άσος, θα μείνει για άλλους τρεις μήνες εκτός δράσης, επειδή υπέστη θλάση τρίτου βαθμού (βαριάς - βαριάς μορφής) στον δικέφαλο.  Στεναχωριούνται κι οι Ομονοιάτες για τον Τζίμη, επειδή τους πρόσφερε μεγάλες στιγμές, στην πρώτη του πενταετία στην ομάδα (από το 2008 έως το 2013), αλλά βρίσκονται ακόμα στο... περίμενε, για να τον δουν να ηγείται της επιστροφής του τριφυλλιού σε πρωταγωνιστική πορεία.  Δυστυχώς για τον σύλλογο της Λευκωσίας και τους χιλιάδες υποστηρικτές του, ο "επαναπατρισμός" του παίχτη το Φθινόπωρο του 2015, είναι λες και δεν έγινε ποτέ. Πολύ λίγα ήταν τα παιχνίδια σε αυτά τα 3,5 χρόνια, που ο διεθνής επιθετικός τους ξεσήκωσε με τις ενέργειες του. Όπως την πρώτη του θητεία, που οι αντίπαλοι αμυντικοί ζούσαν εφιάλτες, όποτε έπαιρνε τη μπάλα και εφορμούσε προς τα αντίπαλα τετράγωνα...  Το τι πηγαίνει λάθος και ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς ο Χριστοφή, δεν το ξέρουμε. Ούτε υιοθετούμε, κάποια ρεπορτάζ που βγήκαν πριν μερικές εβδομάδες, ότι οι συνεχείς μυικοί τραυματισμοί, μπορεί να σχετίζονται με σοβαρά προβλήματα που είχε την εποχή που ανήκε στη Ελβετική Σιόν.  Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια τον Τζίμη. Με το καλό όταν επιστρέψει σε μερικούς μήνες, μακάρι ο άνθρωπος να... βρει τα πατήματα του και να αρχίσει να παίζει ξανά τη μπάλα που ξέρει.  Υ.Γ. Θυμάμαι πάντως τότε που επέστρεψε ο Δημήτρης Χριστοφή, πόσο τρελά νούμερα αναγνωσιμότητας, κατέγραφαν τα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που αφορούσαν τον παίχτη. Ήταν μόλις 4 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας της. Βγήκαμε "on air" τον Μάιο του 2015.  Υ.Γ.1. Σκόπιμα επιλέξαμε φωτογραφία από την πρώτη θητεία του παίχτη στο τριφύλλι. Στο βάθος διακρίνεται ο Γιώργος Εφραίμ, όταν οι δυο παίχτες αλώνιζαν στα δυο φτερά της επίθεσης των πρασίνων. "Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις", θα λένε από μέσα τους οι Ομονοιάτες, που θα διαβάζουν αυτές τις σκέψεις. 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ