Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν την ερχόμενη Πέμπτη (13/12).
Το παιχνίδι αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο, θα τελειώσει για τους κιτρινοπράσινους. Πέρα για πέρα ευχαριστημένοι βέβαια στην ΑΕΚ με την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.
Γιουρόπα Λιγκ πράξη τελευταία και ο Ιραόλα καταστρώνει τα πλάνα του μιας και ακολουθεί και το κομβικό ντέρμπι με τον Απόλλων στη Λεμεσό μετά από τέσσερις μέρες.
Οι Φλοριάν και Ασούμπρε δεν αναμένεται να είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κόντρα στους Γερμανούς καθώς σήμερα (11/12) δεν προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή κανενός ποδοσφαιριστή που δεν είναι 100% και έτσι οι δύο τους εκτός απρόοπτου θα μείνουν εκτός.
Έξω είναι και οι Λαμπάν - Ρουσιάς που δεν δηλώθηκαν όπως και ο τραυματίας Μόισοφ.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.