Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα αναφέρει:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ προσκαλεί τους μικρούς φίλους της ομάδας μας στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Junior Club το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (15/12, 11:00-13:00) στον παιχνιδότοπο του
Master Land (Σπύρου Κυπριανού 48, Τ.Κ 4043, Γερμασόγεια).
Το παρών της θα δώσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας ομάδα, με τους μικρούς φίλους του Απόλλωνα να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να εξασφαλίσουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή της ομάδας μας κ.Σωφρόνη Αυγουστή.
Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και ευχές στους μικρούς μας φίλους, σε μια άκρως Απολλωνίστικη εκδήλωση η οποία έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδα μας θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν προϊόντα του Απόλλωνα από το
Apollon Official Store το οποίο θα βρίσκεται στην αίθουσα διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Οι παρευρισκόμενοι θα συμμετάσχουν σε κλήρωση όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο “Apollon Columbia” στο Κολόσσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS