Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τη νίκη με 4-0 ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Μπόι Βάτερμαν μίλησε στα ΜΜΕ.
Ο Ολλανδός πορτιέρο αναφέρθηκε στην απόδοση του ΑΠΟΕΛ, το νέο σύστημα αλλά και το γεγονός ότι επέστρεψε σε ρόλο βασικού ενώ σχολίασε και τα επόμενα παιχνίδια αλλά και το ΑΕΚ-Απόλλων.
Δείτε τι είπε - ΒΙΝΤΕΟ:
Για την καλή εμφάνιση και τη νίκη:
«Νομίζω πως μπορούσαμε και καλύτερα. Eιδικά στο πρώτο μέρος δεν αρχίσαμε και τόσο καλά, τουλάχιστον όχι όπως το σχεδιάζαμε. Μετά και το γκολ που πετύχαμε, ελέγξαμε το παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε προβλήματα με τη Σαλαμίνα».
Για τη βελτίωση της ομάδας: «Παίζουμε διαφορετικό σύστημα και αρχίζουμε να το συνηθίζουμε και όπως είδατε κάναμε ακόμα ένα βήμα, ενάντια σε ένα νέο αντίπαλο. Κάναμε καλή δουλειά ειδικά στο δεύτερο μέρος».
Για το ότι επέστρεψε μετά από ένα διάστημα που ήταν στον πάγκο: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι χαρούμενος που παίζω ξανά, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Αυτό, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω».
Για το ντέρμπι που έρχεται με την Ομόνοια και το γεγονός ότι παίζει και ο Απόλλωνας με την ΑΕΚ: «Δεν βλέπω τα παιχνίδια των άλλων ομάδων, βλέπω μόνο την ομάδα μου. Εμείς παίζουμε κάθε ματς για τη νίκη. Έτσι κάναμε και την περασμένη βδομάδα, έτσι θα κάνουμε και την επόμενη όπως κάναμε και την προηγούμενη. Για εμένα δεν υπάρχει αντίπαλος με τον οποίο να είμαι ευχαριστημένος αν έρθω ισοπαλία, πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».
Ανδρέας Χρίστου
Η Ομόνοια καλωσόρισε τον... πράσινο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS