Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Απόλλων Λεμεσού εξέδωσε νέα ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης (5/12).
Αναλυτικά:
"Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για τελευταία φορά με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ που θυμήθηκε φαντάσματα και ψάχνει για στοιχεία και αποδείξεις. Ο Απόλλωνας κύριοι, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους πιστεύουν στο «ευ αγωνίζεσθαι». Οι πράξεις μας είναι τόσο καθαρές, που πάντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Απόλλωνας δέχεται συγχαρητήρια από όλη την Ευρώπη για το πολύπλευρο έργο του. Χωρίς τεράστιους προϋπολογισμούς, ύποπτες λογιστικές πράξεις, υπόγειες συμφωνίες, ανταλλάγματα και άλλες ενέργειες. Διότι ο Απόλλωνας έμαθε να αγωνίζεται τίμια εντός και εκτός γηπέδων, να κερδίζει και να χάνει με ιδρώτα στις φανέλες σε κάθε αγώνα. Και αυτό που ζητά, είναι ίση αντιμετώπιση, fair play.
Ζητάτε στοιχεία και αποδείξεις; Τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, όπως αναφέρθηκαν στις προηγούμενες μας ανακοινώσεις. Στοιχεία που εμείς θα καταθέσουμε στα αρμόδια σώματα. Φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα που ευτυχώς οι δικές μας αρχές και ιδανικά, δεν μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στα ίδια με τα δικά σας υπόγεια «σαλόνια». Ίσως γι’ αυτό χάσαμε και τίτλους, αλλά δεν το μετανιώνουμε και ούτε θα αλλάξουμε γραμμή.
Η συνέπεια μας σε αυτή τη γραμμή, έχει καταξιώσει τον Απόλλωνα στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού και όχι μόνο. Όταν ο αντίπαλος προπονητής δηλώνει πως κέρδισε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τί άλλο να πεις; Σε αντίθεση με κάποιους που με κάθε ευκαιρία ικετεύουν για αναγνώριση, συγχαρητήρια ή έστω σημασία, ενώ δέχονται μόνο το χλευασμό.
Αυτά που απολαμβάνει ο Απόλλωνας κύριοι -το σεβασμό και την αναγνώριση- είναι στοιχεία που δεν αγοράζονται και δεν ανταλλάσσονται με κανένα τίτλο.
Επαναλαμβάνουμε πως δεν θα επανέλθουμε όσο και αν προκληθούμε, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε περισσότερο κουραστικοί και απολογούμαστε στον κόσμο γι’ αυτό. Στον κόσμο που έχει κρίση και ελεύθερη βούληση".
Πραγματοποίηθηκε σήμερα η Ετήσια Γενική Συνέλευση στην Ανόρθωση στο ξενοδοχείο Radisson Beach Resort στη Λάρνακα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS