Ακολουθήστε μας στο Google news
Εντυπωσιακός ο Κorantina Homes Παφιακός, πέρασε με σχετική άνεση από την Τεχνική Σχολή Αυγόρου επικρατώντας του ΘΟΙ με 3-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.
Οι «μπλε» με 10 βαθμούς βλέπουν πιο ψηλά πλέον. Το ΘΟΙ που ήταν ενισχυμένο και με τρίτη ξένη δεν τα κατάφερε χάνοντας ακόμα ένα παιχνίδι και μένοντας στην 8η θέση. Ο αγώνας έγινε ενώπιον 60 θεατών.
Πολύ δυνατά μπήκε ο Korantina Homes Παφιακός στο πρώτο σετ και αφού δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, το κέρδισε 25-15 και προηγήθηκε.
Στο δεύτερο σετ το ΘΟΙ ήταν ισοδύναμο, αλλά και πάλι ο Korantina Ηomes Παφιακός ήταν καλύτερος στα σημεία αυτή τη φορά κερδίζοντας 25-21 αυξάνοντας σε 2-0 το προβάδισμά του.
Η Παφιακή ομάδα ήταν πολύ ανώτερη στο τρίτο σετ, επιβλήθηκε με 25-13 κερδίζοντας με 3-0 σετ μέσα στο Αυγόρου.
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Παπαδοπούλου, Φορτές, Λεγκρός,Καμαρίνα Χατζηκωνσταντίνου, Μιχαήλ – Αλλαγές: Χαραλάμπους, Κάρυου.
Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τολεντίνο, Μίλκα, Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Βόρμπαλ, Γιωργάλλα – Λίμπερο1: Ρ. Κουππή, Λίμπερο 2: Τσαγγάρη. – Αλλαγές: Δημητρίου, Σάββα, Τάκη.
Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (07/07) το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ομόνοιας στην Πολωνία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 23:20
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε το 7ο άλμα της καριέρας του πάνω από τα έξι μέτρα, ενθουσιάζοντας το κοινό στο «Καλλιμάρμαρο», δείχνοντας έτοιμος για την τεράστια υπέρβαση των 6,10 μ.
06/07 @ 23:08
Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου 2025 τα παγκύπρια πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών στη χρονιά, με τη διεξαγωγή των ΧΜ Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 68ο Εφήβων και 56ο Νεανίδων, στο «Τσίρειο» Στάδιο της Λεμεσού.
06/07 @ 22:56
Οι αρκετές διοργανώσεις στίβου που υπήρχαν το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025, στην Ελλάδα, οδήγησαν πάρα πολλούς Κύπριους αθλητές και αθλήτριες να κάνουν το ταξίδι προς Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, για να προσθέσουν αναγκαίους αγώνες στα πόδια τους.
06/07 @ 12:35
Η Κενυάτισσα Φέιθ Κίπιεγκον επανήλθε στο βιβλίο των ρεκόρ καταρρίπτοντας τη δική της παγκόσμια επίδοση στα 1.500 μέτρα με 3:48.68!
04/07 @ 10:34
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:
03/07 @ 21:44
Νέα τραγωδία στον χώρο του αθλητισμού, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, ο 20χρονος οδηγός, Μπόρχα Γκόμεθ, της Honda LaGlisse έχασε τη ζωή του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Stock.
BEST OF THEMASPORTS