Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε κάποια παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο προηγούμενος προπονητής Κάρλος Ολίβα, είχε επιλέξει να χωρέσει στην ενδεκάδα τους Ματ Νταρμπισάιαρ και Ραμίρεζ.
Στην πορεία επειδή είχε τραυματισμό ο Άγγλος επιθετικός, μονιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης ο Κοσταρικανός επιθετικός. Την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση, έπαιζαν μαζί οι δυο παίχτες, στα τελευταία 35 λεπτά.
Μεθαύριο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αναστασίου να τους ξεκινήσει και τους δυο στο αρχικό πλάνο.
Είναι αναγκασμένος να... δοκιμάζει διάφορες συνταγές ο Ελλαδίτης προπονητής, σε μια προσπάθεια να βγάλει καλύτερη εικόνα η ομάδα του.
Κάποιοι το βλέπουν μισοάδειο, άλλο μισογεμάτο το ποτήρι, ύστερα από την πρώτη φετινή ισοπαλία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS