Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχουμε βγάλει αρκετές φορές το καπέλο, στον πρόεδρο της ΑΕΚ Αντρέα Καραπατάκη, αλλά στη διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας. Για το ότι έχτισαν γήπεδο με ιδιωτικά κεφάλαια, για το ότι ετοιμάζουν γήπεδα για να προπονούνται τα παιδιά που φοιτούν στις ακαδημίες τους.  Eπίσης εκθειάσαμε πολλές φορές το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο θεωρούμε ως το πιο επιτυχημένο τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.  Μας τα "χαλούν", όμως, ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΑΕΚ, με την επιστολή τους στον πρόεδρο της Δημοκρατίας (και σε άλλους αρμόδιους), όπου ζητούν να μην εξεταστεί θέμα κατάργησης της κάρτας οπαδού (ΕΔΩ η ΕΠΙΣΤΟΛΗ), προτάσσοντας τα θετικά της εφαρμογής του νόμου.  Ότι είναι σφόδρα υπέρ της κάρτας (είχε λάβει και συγχαρητήρια από τον Κλεάνθη Γεωργιάδη σε κάποια στιγμή ο ηγέτης της ΑΕΚ), το γνωρίζουμε, αλλά και το κατανοούμε. Είναι και δημοκρατικό τους δικαίωμα να το φωνάζουν όπου θέλουν. Από την πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκε ο νόμος, εμείς είπαμε ότι την μόνη ομάδα που θα την βολέψει είναι η ΑΕΚ, επειδή ακριβώς διατηρεί ιδιόκτητο και γήπεδο της προκοπής.  Όμως, ενόχλησε το timing της κίνησης του Άντρου Καραπατάκη και των συνεργατών του, γνωρίζοντας ότι άλλες ομάδες που έχουν επηρεαστεί καθοριστικά (στην προσέλευση του κόσμου και φυσικά στο οικονομικό), ξεκίνησαν μια προσπάθεια να πείσουν τους κρατούντες τουλάχιστον να τροποποιήσουν το νόμο. Κάποιες ομάδες, μάλιστα, είναι ξεκάθαρα υπέρ της κατάργησης του.  Θέλουμε λοιπόν να πούμε στον πρόεδρο της ΑΕΚ, ότι επειδή λειτουργεί ικανοποιητικά το μέτρο για τη δική τους ομάδα, δεν σημαίνει ότι είναι επιτυχημένο. Το ζήτημα είναι αν συνολικά για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, είναι χρήσιμος και ωφέλιμος ο συγκεκριμένος νόμος.  Όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι (που έχουν κάρτα) σε άλλα γήπεδα, οι οποίοι μπαίνουν με καθυστέρηση στις κερκίδες ή σηκώνονται και φεύγουν, την πληροφορηθήκατε κύριε Καραπατάκη; Προετοιμάστηκαν δεόντως, ο ΚΟΑ και η εταιρία που "κέρδισε" την προσφορά, για να εξυπηρετούν σωστά τους "πελάτες" του αθλήματος;  Στο κάτω-κάτω, εσείς στο δικό σας "σπίτι", κύριε Καραπατάκη και χωρίς κάρτα οπαδού, έχετε τους τρόπους που να ελέγχεται την κατάσταση (το δείξατε κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο). Μπορείτε να κάμετε το δικό σας μητρώο φιλάθλων και να κουμαντάρετε την κατάσταση.  Επαναλαμβάνουμε, το συμφέρον μιας ομάδας, δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από τις άλλες ομάδες, οι οποίοι πλήττονται έντονα και καθοριστικά από τον περιβόητο νόμο της κάρτας.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ