Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εικόνα που βλέπεται δεν είναι από τον πρώτο αγώνα του Απόλλωνα στη Γερμανία με την Άιντραχτ, αλλά λίγο πριν έναρξη του χθεσινού ματς στο ΓΣΠ. 
Η πλάκα ποια είναι... Ότι, οι αρχές έβγαζαν προς τα έξω, ότι κατά την είσοδο των οπαδών της Γερμανικής ομάδας στο βόρειο πέταλο, τους έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο. 
Τα αποτελέσματα του ελέγχου, φαίνονται στη φωτογραφία. Έμειναν ξανά, τρομερά εκτεθειμένοι αυτοί που κρατούν τη σημαία και μας... παραμυθιάζουν τους τελευταίους μήνες, για τη χρησιμότητα της κάρτας οπαδού. 
Δυστυχώς κύριοι, ο νόμος δεν είναι απλά τρύπιος, αλλά ανύπαρκτος. 
Κύριοι,
φαίνεται ότι δεν σας... περνά να τον εφαρμόσετε. Το μόνο που καταφέρνετε, είναι απλώς να καθίστανται ακόμα πιο καταθλιπτικές οι εικόνες των κερκίδων, στα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων. 
Εννοείται ότι ο σοβαρότερος λόγος που αδειάζουν οι κερκίδες, δεν είναι η κάρτα, αλλά η αναξιοπιστία του "προϊόντος".
Αν αποφασίσουν, αυτοί που το διοικούν το ρημάδι το ποδόσφαιρο, να το κοιτάξουν σοβαρά το συγκεκριμένο ζήτημα, ενδεχομένως να πείσουν μερίδα του κόσμου, για να περνάνε ξανά τα απογεύματα/βράδια τους στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. 
Υ.Γ. Είναι πάντως θετικό, ότι έξι σωματεία κάθισαν και ετοίμασαν μια επιστολή, στέλνοντας την σε αυτούς που έχουν τη δύναμη, να διαφοροποιήσουν κάποιες καταστάσεις. Οι διοικήσεις των άλλων ομάδων πρώτης κατηγορίας (με εξαίρεση ίσως την ΑΕΚ) δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί δεν προσυπέγραψαν τη συγκεκριμένη επιστολή.  
Y.Γ.1. Υπάρχουν βεβαίως κι άλλα περιστατικά, σε αγώνες του πρωταθλήματος, που έδειξαν ξεκάθαρα ότι μόνο για το θεαθήναι λειτουργεί ο νόμος της κάρτας. Το τελευταίο ήταν αυτό με την επίθεση εναντίον του προέδρου της Ανόρθωσης στο "Τάσος Μάρκου". 
            
              
                
                
                  
                  Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε κόντρα στην Πάφο η ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που... ξεθάρρεψε και έβαλε πίεση, βρήκε ευκαιρίες, είχε και αρκετές καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει έστω μια φορά για να βρεθεί κοντά σε ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              17/09 @ 10:48
                Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, η Λάρνακα μπήκε στον χάρτη μιας σύγχρονης πολιτιστικής και τουριστικής πόλης. Η όμορφη και ήρεμη πόλη της Λάρνακας παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί. Μια πόλη με 4000 χρόνια ιστορίας αντικρύζει το μέλλον με αισιοδοξία και όραμα.  
               
             
            
              
              22/07 @ 17:49
                Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
21/07/2025
               
             
            
              
              11/07 @ 12:41
                Έφυγε τον Ιούνη για το μεγάλο ταξίδι η Αθηνά Μιχάλη Ζάουρα, η γνωστή εγκλωβισμένη στην Αγία Τριάδα, η οποία φιλοξένησε στο σπίτι της όλο τον κόσμο.
               
             
            
              
              15/05 @ 11:59
                Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Αμμοχώστου
13/05/2025
               
             
            
              
              03/04 @ 11:00
                Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
30 Μαρτίου 2025            
               
             
            
              
              30/01 @ 08:36
                Ο Συνεργατισμός γεννήθηκε αρχικά στο Λευκόνοικο, τον Νοέμβρη του 1909. Το μήνυμα του Λευκονοίκου εξαπλώθηκε σ’ όλη την Κύπρο ραγδαία, δημιουργώντας μια επαναστατική διεργασία στην οικονομική και κοινωνική δομή της Κυπριακή Κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που μαστιζόταν από άκρατη φτώχεια, μιζέρια, υποδούλωση, περιθωριοποιημένη και ρακένδυτη.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS