Το Sistema Cyprus, ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά και νέους θα φιλοξενήσει η Ομόνοια στον αγώνα με τον Ερμή.
Αναλυτικά:
Το Μετά από πρωτοβουλία του Yianis Christodoulou Foundation (www.yianischristodouloufoundation.com),θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε το «Sistema Cyprus» στο Θεωρείο 24, στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ερμή, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο.
«Sistema Cyprus»
Το «Sistema Cyprus» είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά και νέους, μέσα από τη δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών. Ο δεύτερος στόχος είναι να προωθηθεί ο σεβασμός και η αναγνώριση ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Το «Sistema Cyprus» λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Αίθουσα Ειρήνη του Δήμου Λευκωσίας, με παιδιά και νέους που ζουν στην περιοχή της Φανερωμένης και του κέντρου της Λευκωσίας.
Facebook: @SistemaCyprus
Email: [email protected]
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.