Ακολουθήστε μας στο Google news
Χάνει για δύο περίπου εβδομάδες τον Μπεράτ Σαντίκ, ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Λούκας Χατζηλούκας, αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Ο Κύπριος τεχνικός είναι αναγκασμένος πλέον να καταστρώσει τα πλάνα του για το επόμενα δύο ματς απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα (05/11) και Ομόνοια (11/11), χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και αυτό σίγουρα του προκαλεί μεγάλο "πονοκέφαλο", όμως φέτος υπάρχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ και είναι αισιόδοξος πως θα καλυφθεί επάξια το κενό του.
Αν όλα πάνε καλά, ο Σαντίκ θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή (26/11).
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS