Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι κάμποσα τα προβλήματα στην Ομόνοια. Η κακή πορεία δεν οφείλεται μόνο στο ότι επελέγησαν μερικοί ακατάλληλοι παίχτες, για το μέγεθος της.
Απ' αυτή την κατάσταση επηρεάζονται φυσιολογικό και οι παίχτες που επιβίωσαν από πέρσι, για να αποτελέσουν τον βασικό κορμό. Ο Νταρμπισάιαρ, χτες ήταν λες και δεν έπαιζε. Κάτω του μετρίου ήταν ο Άλεξ Σοάρες.
Ο παίχτης για τον οποίο "σπάζουν" οι Ομονοιάτες, πόσο έχει χάσει από την αξία του, είναι ο Δημήτρης Χριστοφή. Είναι λες και του έκοψαν τα φτερά. Δεν μπορεί να κάνει μια ενέργεια της προκοπής, από τη πλευρά του.
Επηρεάζεται από το προβληματικό περιβάλλον, αλλά τόσο χάλια βρε παιδί μου; Για να δούμε αν ο νέος προπονητής, βρει τον τρόπο να τον μεταμορφώσει.
Π.Χ.
Είναι οριστικό: Ο Ούγκο Μάρτινς θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο της ΑΕΛ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS