Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση όπου αναφέρεται στην κατάσταση, πορεία, παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας για αυτή τη σεζόν.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, μετά από χθεσινοβραδυνή του συνεδρία, θα ήθελε να τοποθετηθεί για την παρουσία της ομάδας κατά τη φετινή χρονιά.
Πριν από οτιδήποτε, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ως Δ.Σ. ότι αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη που μας αναλογεί για την πορεία της ομάδας. Αναγνωρίζουμε ότι η αγωνιστική εικόνα και κυρίως τα αποτελέσματα δεν είναι – μέχρι στιγμής – τα αναμενόμενα. Αυτό είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις πιο απαισιόδοξες προσδοκίες και ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού. Σίγουρα, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά και η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο δεν αντικατοπτρίζονται από την συγκομιδή μας στον βαθμολογικό πίνακα.
Εμείς, δεν χάνουμε την πίστη μας ούτε στους ποδοσφαιριστές ως μονάδες, ούτε στην ομάδα ως σύνολο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, την πλειοψηφία των οποίων κρατήσαμε από τη περσινή περίοδο αλλά και στις ικανότητες των παιχτών που ήρθαν φέτος για να ενισχύσουν την ποιότητα της ομάδας.
Σαφώς και η πίστη μας αυτή, δεν σημαίνει ότι θα μένουμε αδρανείς και απαθείς παρατηρητές. Το Δ.Σ., όντας απόλυτα συνεπές στις υποχρεώσεις του προς τους ποδοσφαιριστές, οικονομικές και άλλες, έθεσε ήδη και τους ίδιους προ των ευθυνών τους. Δεν πρόκειται να επιδειχθεί καμία ελαστικότητα απ’ εδώ και μπρος. Για όποιον δεν αισθάνεται ικανός να παίζει για την Ανόρθωση, η πόρτα της εξόδου είναι ανοικτή!
Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα προκειμένου η Ανόρθωση να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών. Ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη θεωρούμε ότι είναι απόλυτα εφικτός και δεν έχουμε καμιά διάθεση να καταθέσουμε τα όπλα και να εγκαταλείψουμε τη μάχη.
Καλούμε τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, να κωφεύσει στις σειρήνες που ακούγονται δεξιά κι αριστερά και να εμπιστευτεί το Δ.Σ. που παρέλαβε την ομάδα έτσι όπως την παρέλαβε προ διετίας, την οδήγησε πέρσι στην έξοδο στην Ευρώπη και σκοπεύει να την επαναφέρει εκεί που της αξίζει και εκεί που θέλουμε να τη βλέπουμε όλοι.
Δ.Σ. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS