Την τελευταία του πνοή άφησε στο γήπεδο οπαδός της Μπράιτον, στον αγώνα με τη Γουλβς.
Ένας ηλικιωμένος οπαδός της Μπράιτον βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Amex Stadium» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Γουλβς (1-0), ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.
Μετά από μία δυσφορία που ένιωσε, ο γιατρός της ομάδας έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε ακολούθως στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.
Πηγή: www.sdna.gr
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.