Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες, σύμφωνα με δημοσίευμα, της ιστοσελίδας abola.pt ο προποητής, Ζοάο Ντε Ντέους, για να έχει τις τελεσίδικες επαφές με τον Ερμή Αραδίππου για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.
Γεννημένος 06-11-1976 ο Πορτογάλος κόουτς πέρασε από τον πάγκο της Εθνικής Πράσινο Ακρωτήρι, της Ισπανικής ομάδας Θέουτα, των ομάδων της χώρας του Φαρένσε, Ατλέτικο Κλαμπ, Ολιβεϊρένσε, Ζιλ Βιθέντε, Σπόρτινγκ Β΄, Νασιονάλ. Τελευταία του ομάδα ήταν από Ινδία, η ΝορθΙστ Γιουνάιτεντ.
Η ΑΕΛ με ένα εντυπωσιακό βίντεο καλωσόρισε τον Νταβόρ πίσω στην ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS