Ακολουθήστε μας στο Google news
Το γραφείο Τύπου της ομάδας της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, αναφέρεται στο Αμμοχωστιανό ντέρμπι:
"Για το πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την συμπολίτιδα ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.
44 χρόνια εκδιωγμένοι από την Αμμόχωστο θα συναντηθούμε μακριά απο την αγαπημένη Πόλη.
Ακόμα μια γιορτή της πετόσφαιρας για την Αμμόχωστο θα μας βρει να αγωνιζόμαστε σε άλλη πόλη, όμως ο πόθος της επιστροφής παραμένει εκεί φάρος για το αύριο.
Η Ανόρθωσις Πετόσφαιρα καλεί όλο τον Αμοχωστιανό κόσμο, όπως παρεβρεθεί αύριο στις 20:00 στο Θεμιστόκλειο αθλητικό κέντρο και μετά το τέλος του αγώνα, ας φωνάξουμε όλοι μαζί "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"
Υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο στο γήπεδο θα χρειαστεί κάρτα φιλάθλου και για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει συνεργείο από τις 18:00 για έκδοση κάρτας φιλάθλου".
Η ΚΟΠ έκανε ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια την ομιλία του αρχηγού Αρτυματά λίγο πριν τον αγώνα με την Αυστρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 11:21
Η αθλήτρια της Σφυροβολίας Βαλεντίνα Σάββα παρέλαβε την Υποτροφία Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Η απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώτη Ιωαννίδη, στην παρουσία του Διευθυντή της ΚΟΕ κ. Ανδρέα Βασιλείου.
02/09 @ 14:51
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4».
26/08 @ 21:38
Πένθος στον Κυπριακό Αθλητισμό... Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, «έφυγε» από τη ζωή η Κύπρια αθλήτρια, Μαρία Αριστοτέλους μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
25/08 @ 21:14
Με τρία μετάλλια επιστρέφει η κυπριακή αποστολή από την Βαρσοβία, όπου έλαβε μέρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καράτε.
24/08 @ 17:21
Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα πάλης στο Λος Άντζελες: Ο Raja Jackson, γιος του θρύλου του UFC Rampage Jackson, επιτέθηκε βάναυσα στον Syko Stu σε ζωντανή μετάδοση. Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο παλαιστής.
23/08 @ 13:17
Mια πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος για πριμ 200.000 ευρώ που δίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών και ανδρών.
BEST OF THEMASPORTS