Για τα καλά έχει μπει στο πετσί του ρόλου που... απαιτεί η showbiz, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που φανέρωσε έναν τρομερά ευχάριστο εαυτό στην εκπομπή του Τζέιμς Κορντέν!
Ο Σουηδός σούπερ σταρ, έδωσε το «παρών» στο δημοφιλές Late Night Show του Τζέιμς Κορντέν κι εκεί... δεν δίστασε να κάνει τα πάντα!
Έδειξε τη δύναμή του ανοίγοντας ένα πολύ καλά κλεισμένο βάζο με πίκλες, χόρεψε όπως στο Fortnite βοηθώντας τον παρουσιαστή να μάθει την κίνηση, ενώ προσπάθησε να μιλήσει έχοντας μπουκώσει το στόμα του με ζαχαρωτά!
Απολαύστε τον:
Πηγή: gazzetta.gr
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.