Επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια για τους τέσσερις τραυματίες ποδοσφαιριστές, με τα νέα να είναι δυσάρεστα για τον Γκρίνιτς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.
Αναλυτικά:
"Ρήξη μηνίσκου έχει υποστεί ο Τζόρνταν Γκρίνιτζ. Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.
Ο Τζαρσίνιο Αντόνια ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό πρώτου βαθμού. Εκτιμάται ότι θα απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες.
Ο Σάσα Ζίβετς ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Πάφο FC.
Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε ο Τζαΐλσον".
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.