Βλέπουμε σε φωτογραφικό στιγμιότυπο τον δικό μας απεσταλμένο Σάββα Νεοκλέους, αυτόν του ΡΙΚ Αντρέα Γεωργιάδη και τον Παύλο Πελεγκάρη του Super Sport Fm.
Mαζί τους είναι ο "καθηγητής της σχάρας" Μελής Παναγιώτου, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας στην Παρεκκλησιά.
Μάλλον δεν πάει μόνο για το ματς, αλλά και για να μάθει τεχνικές... ψησίματος των Γερμανικών λουκάνικων.
Π.Χ.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.