Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου, σχολίασε το περιστατικό με το Fair Play, αλλά και την ένταση που προκλήθηκε στα επίσημα του «Τάσος Μάρκου», στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (20/10) με αντίπαλο την Ανόρθωση.
Ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, στην προσπάθεια του να αμυνθεί, προσπάθησε να χειροδικήσει τον κόσμο!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι πολύ κρίμα αυτό που συμβαίνει. Οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ απογοητευμένοι από ότι συνέβη. Μία ομάδα που δεν είχε ούτε μια τελική, επέλεξε να μην κάνει Fair Play και να σκοράρει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό για το ποδόσφαιρο.
Θεωρούσαμε ότι θα βλέπαμε μία διαφορετική ανταπόκριση από τη διοίκηση της Ανόρθωσης. Υπήρξε λεκτική επίθεση από οπαδούς της ομάδας. Ήμουν εκεί και είδα τον Ανδρέα Παντελή στην προσπάθεια του να αμυνθεί, να προσπαθεί να χειροδικήσει τον κόσμο.
Ήταν εκεί ο κ. Τσόκκος και άλλα μέλη της διοίκησης και έδιωξαν τον κόσμο. Κάναμε τα πάντα για να μη γίνουν επεισόδια. Η ουσία είναι ότι ήταν μία μαύρη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο».
Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Ζάζα στην Πάφο...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS