Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και Ομόνοιας, φίλαθλοι που είναι κατά της Κάρτας Φιλάθλου, βρήκαν τον τρόπο που πάει να γίνει... συνήθειο, εκεί στο «Αμμόχωστος», με την παρουσία τους στην πολυκατοικία δίπλα από το γήπεδο.
Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία από την κάμερα του Themasports.com:
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.