Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:
«Εντός έδρας υποχρέωση είχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι «πράσινοι», για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ηττήθηκαν, εντός έδρας, από τον Χαλκάνορα με 1-4. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Θεοδώρου.
Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Μαυρή, Γρηγορίου, Γιαννακού, Καλαφάτη, Αγγελή, Θεοδώρου, Αβρααμίδη, Οζλέρ, Ζουλαφάκη και Βιολάρη.
Έτσι, μετά από πέντε αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ μάζεψε οκτώ βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Επόμενος αντίπαλος η Δόξα, την ερχόμενη Κυριακή, εκτός έδρας».
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών, των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας για τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS