Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πάολο Τραμετσάνι μίλησε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ (21/10) στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου.
Τι υπογράμμισε ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ:
«Στα αποδυτήρια οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι σήμερα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Σήμερα ήταν σημαντικό να βρει το πνεύμα της η ομάδα. Πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Έχουμε ένα όνειρο. Πρέπει να δουλεύουμε πιο σκληρά. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για όσα έκαναν μέχρι αυτή την στιγμή και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε ένα όνειρο. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα αλλά τις πρώτες 10 μέρες οι παίκτες μου έδειξαν πνεύμα αυτοθυσίας. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για όσα έκαναν μέχρι αυτή την στιγμή και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε»
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Είδα ότι οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν για 90 λεπτά. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, θα πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν στον εαυτό τους. Προσωπικά, θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα έχουν κάνει».
Μερικές μέρες μετά την τυπική ανάληψη εξουσίας από τον Χάρη Λοιζίδη, συναντήσαμε στέλεχος της Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων μας είπε, ότι ο νέος «Βασιλιάς» τους έδωσε το μήνυμα ότι δεν θα είναι τόσο συγκεντρωτικός, όπως ο προκάτοχος του…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS