Ακολουθήστε μας στο Google news
Με φόρα πάει στο ΓΣΠ η ΑΕΛ του Ντούσαν Κέρκεζ που θέλει να συνεχίσει την τρελή πορεία της στο πιο δύσκολο φετινό της τεστ.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν όλο και πιο ικανοί για να κρατηθούν εκεί. Τα ντέρμπι όμως με τον ΑΠΟΕΛ εδώ και χρόνια αποτελούν μεγάλη υπόθεση για την ομάδα της Λεμεσού και μπορεί οι περσινοί πρωταθλητές να μην βρίσκονται σε καλή φόρμα όμως αυτό το ντέρμπι αποτελεί το μεγαλύτερο τεστ για τον Κέρκεζ και την παρέα του.
Πλάνο ενδεκάδας
Ο Πρόσεκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ. Στο κέντρο της άμυνας, σίγουρος είναι ο μοναδικός παίκτης με τον απόλυτο χρόνο συμμετοχής, 450 λεπτά, σε πέντε παιχνίδια, Αντρέ Τεϊσέιρα. Παρτενέρ του Πορτογάλου αμυντικού θα είναι ένας εκ των Λαφράνς ή Τζούνιορ. Ο Λαφράνς έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Στο δεξί αμυντικό άκρο θα είναι ο Τεξέιρα. Για το αριστερό αμυντικό άκρο θα είναι ένας εκ των Αβραάμ ή Γουίλερ. Εάν επιλεγεί ο Αβραάμ τότε ο Γουίλερ θα είναι στον πάγκο και ο Μπενίτεθ στο αριστερό «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αν θα είναι ο Γουίλερ στο αριστερό αμυντικό άκρο, τότε ο Αβραάμ θα είναι στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Μπενίτεθ στον πάγκο.
Στον χώρο του κέντρου, το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, θα είναι δύο εκ των Ζντραβκόφσκι, Γκαθτανάγια και Σίλβα, με τους δύο πρώτους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Πιο μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς χαφ, σε ρόλο επιτελικού μέσου, θα είναι ο Ντα Σίλβα. Στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Τόρρες.
Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χουράδο. Εάν και εφόσον, ο Ισπανός επιθετικός θεωρηθεί καλύτερα να είναι στον πάγκο, τότε ο Ντούσαν Κέρκεζ θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης έναν εκ των δύο Κύπριων, Μυτίδη ή Μακρή. Στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα ο Ντούσαν Κέρκεζ το δοκίμασε με τον Μακρή για την κορυφή της επίθεσης και το έχει στο μυαλό του και αυτό το πλάνο.
Μερικές μέρες μετά την τυπική ανάληψη εξουσίας από τον Χάρη Λοιζίδη, συναντήσαμε στέλεχος της Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων μας είπε, ότι ο νέος «Βασιλιάς» τους έδωσε το μήνυμα ότι δεν θα είναι τόσο συγκεντρωτικός, όπως ο προκάτοχος του…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS