Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Αγρινίου υποχρέωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας, και «άλωσε» για πρώτη φορά τους «Ζωσιμάδες» (0-2).
Οι παραδόσεις είναι για να… σπάνε. Την αρνητική παράδοση που είχε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα, την «έσπασε» το απόγευμα του Σαββάτου (20/10), επικρατώντας με 2-0 του τοπικού ΠΑΣ, για την 7η αγωνιστική της Super League, στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας.
Με πρωταγωνιστή τον Φράνκο Μάζουρεκ, που πέτυχε και τα δύο γκολ, τα «καναρίνια» σημείωσαν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, για τη μεγάλη κατηγορία έπειτα από πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες και παράλληλα, έδωσαν συνέχεια στο τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Λεβαδειακού.
Έξι βαθμοί που έστειλαν την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στους 11 και την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο ΠΑΣ από την άλλη, έμεινε χωρίς βαθμό για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά τις ήττες από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό που είχαν προηγηθεί.
Οι Ηπειρώτες έχουν έξι βαθμούς, κάτω από τη μέση της βαθμολογίας και προβλημάτισαν με την απόδοση τους κυρίως στο α’ ημίχρονο.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Γιάννης Πετράκης τα έπαιξε όλα για όλα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν απέναντι στον Παναιτωλικό που απείλησε μόνο στο τέλος του αγώνα, αλλά από γκολ… μηδέν.
Ο «δήμιος» των γηπεδούχων ήταν ο Φράνκο Μάζουρεκ που σκόραρε στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων.
Για την ακρίβεια στο 43’ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν όλος ο ΠΑΣ είχε βγει μπροστά για να ισοφαρίσει.
Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο α’ ημίχρονο αλλά στο β’ αρκέστηκε στις καθυστερήσεις, χωρίς να έχει να επιδείξει τίποτα. Το αποτέλεσμα όμως, είναι αυτό που μετράει.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας (46' Αποστολόπουλος), Κακούμπα, Νικολιάς, Γιάκος, Κούζικ (60' Βιντάλ), Κριζμάν, Ξύδας (68' Αθανασιάδης).
Στον πάγκο: Νεόφυτος Μιχαήλ, Μυστακίδης, Σιόντης, Κάστρο.
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ (79' Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργκους (73' Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68' Μανά).
Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Τσοκάνης, Βασιλούδης.
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς.
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Βασίλειος Νικολακάκης
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Πηγή: sdna.gr
Η «ΑΕΚ Αρένα» άνοιξε και περιμένει τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους νέους Κυπελλούχους Κύπρου στον αγωνιστικό χώρο, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του τροπαίου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS