Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχθηκε σήμερα (19/10) στο ''Commerzbank Arena'' την Φορτούνα Ντίσεντολφ για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.
Η αντίπαλος του Απόλλωνα κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-1 την αντίπαλό της και την διέσυρε. Το παιχνίδι εκτυλίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του Λούκα Γιόβιτς ο οποίος σκόραρε πέντε από τα επτά γκολ της Άιντραχτ.
Η ομάδα της Φρανκφούρτης μέσα σε 14' λεπτά (από το 20ο λεπτό μέχρι το 34ο) σκόραρε τρια γκολ. Το πρώτο με τον Χάλερ από το σημείο του πέναλτι, ενώ τα υπόλοιπα δύο ο Γιόβιτς.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 50' ο Χάλερ με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 4-0 και τρία λεπτά αργότερα (53') ο Ντότι μείωσε σε 4-1. Ακολούθησε ένα σόου του Γιόβιτς ο οποίος με τρία συνεχόμενα δικά του γκολ (55', 69' και 72') ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-1 και ο ίδιος μετρούσε πέντε γκολ στην αναμέτρηση.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, και η Άιντραχτ πηγαίνει ανεβασμένη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με τους αμυντικούς της Φορτούνα να βλέπουμε εφιάλτες με τον Γιόβιτς.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.