Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νταβόρ Ζντραβκόφσκι.
Αναλυτικά:
"Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι ένας βαθμός σε μία δύσκολη έδρα.
Πάμε βήμα-βήμα, βαθμό με βαθμό. Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση μας και είναι ένας θετικός βαθμός για εμάς.
Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά όπως είπα, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και παίξαμε τακτικά πολύ καλά. Πάλι δεν δεχθήκαμε γκολ και πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά.
Είμαι στην ΑΕΛ για να βελτιώνομαι. Είναι μία διαφορετική χρονιά φέτος σε σχέση με πέρσι.
Εγώ απλά θέλω να παίζω και να βοηθώ την ομάδα μου, δίνοντας σε κάθε παιχνίδι το 100%.
Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει, αλλά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".
Λίγες ώρες απέμειναν για το νέο μεγάλο ραντεβού της Πάφου με την... ιστορία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS