Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Prime Tel μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή στο Τσίρειο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Βαλεντίν Ρομπέρζ.
Αναλυτικά:
"Κάνοντας αυτό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σημαίνει πως δουλεύουμε όλοι πολύ καλά. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά και είναι πιο εύκολο για όλους μας.
Μας έδωσε και αυτοπεποίθηση η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και συνεχίζουμε σε αυτό το επίπεδο.
Είναι δύσκολο να πεις από τώρα αν είμαστε καλύτεροι από πέρσι, αλλά νομίζω ότι είμαστε. Κάναμε πάντως και πέρσι καλό ξεκίνημα, αν και ξεκινήσαμε με ισοπαλία.
Με τους στόχους που έχουμε θέσει, δεν πρέπει να αφήνουμε εύκολα βαθμούς και πέρσι κάναμε κάποιες ισοπαλίες που μας στοίχισαν. Φέτος όμως έχουμε αλλάξει νοοτροπία και μπαίνουμε από την αρχή δυνατά για να καθαρίζουμε τα παιχνίδια.
Μπήκαμε δυνατά και σήμερα με το πέναλτι και την αποβολή και όταν το κάνεις αυτό ειδικά στην έδρα σου, όλα γίνονται πιο εύκολα μετά".
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση: "Έχω παίξει και μέσος παλαιότερα, αλλά και αριστερό μπακ. Πλέον παίζω στόπερ και μου αρέσει να δίνω πάσες για να ελέγχω το παιχνίδι".
Για το ματς με την Άιντραχτ που ακολουθεί, ανέφερε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και πολύ διαφορετικό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Η ενημέρωση από την Ομόνοια για τους δανεικούς σε άλλες ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS