Ακολουθήστε μας στο Google news
Στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (29/10) θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού όπως ανακοίνωσε η Superleague, ενώ ο αγώνας ΑΕΚ-Άρης μετατέθηκε για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μετάθεση του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για την Κυριακή αντί του Σαββάτου (27/10) που επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αίτημα της Nova (για τηλεοπτικούς λόγους), ώστε να συναινέσει να γίνει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός τη Δευτέρα (29/10).
Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία ήταν αυτή που ζήτησε να μετατεθεί το ντέρμπι της Τούμπας, λόγω της παρέλασης του "ΟΧΙ" στη Θεσσαλονίκη, με το υπουργείο να κάνει δεκτό το αίτημα της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:
Ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29.10.2018 στις 21:30 (αντί για την Κυριακή 28.10.2018).
Ο αγώνας ΑΕΚ - ΑΡΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 28.10.2018 στις 19:30 (αντί για το Σάββατο 27.10.2018)".
Πηγή: sdna.gr
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τόμας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS