Ο Γιάννης Γιαννιώτας τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία, αλλά ήταν τυχερός στην ατυχία του αφού οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές. Παρέμεινε μία νύχτα στο νοσοκομείο και το Σάββατο επέστρεψε σπίτι του. Παρ'όλα αυτά συνέχιζε να πονά γι'αυτό και έλαβε θεραπευτική αγωγή.
Στην προπόνηση της Δευτέρας ο εξτρέμ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να γυμναστεί. Ο Γιαννιώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος είχε αποκλειστεί από την Εθνική λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο τρίτος παίκτης που ήταν εκτός ήταν ο Χρήστος Αλμπάνης.
Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.
Πηγή: www.sportdog.gr
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.