Ο απολογισμός της πέμπτης αγωνιστικής επέφερε ανακατατάξεις στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.
Ο Ηρακλής Γερολάκκου με τη νίκη του (1-0) επί της Δόξας Παλαιομετόχου ανέβηκε στην κορυφή με απολογισμό 12 βαθμούς, όσους και η Δόξα που υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα.
Στη δεύτερη θέση με απολογισμό δέκα βαθμούς βρίσκεται η Ασπίς Πύλας, που πήρε τους βαθμούς (3-0) χωρίς αγώνα από την ομάδα Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών.
Ο νεοφώτιστος ΑΠΟΝΑ Αναγυιών και ο επίσης νεοφώτιστος Κορμακίτης συνεχίζουν χωρίς ήττα μετά το 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Την πρώτη τους φετινή νίκη πανηγύρισαν Ροτσίδης Μάμμαρι και ΑΕΚ Κοράκου. Χωρίς νίκη παραμένει πλέον μόνο ο Ορφέας Λευκωσίας.
Ηρακλής Γερολάκκου και Φοίνικας έχουν την καλύτερη επιθετική γραμμή (9 τέρματα) και η Δόξα Παλαιομετόχου την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 1 τέρμα.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.