Ακολουθήστε μας στο Google news
Mε το παραδοσιακό ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ- Ανόρθωση να τραβά το μεγάλο ενδιαφέρον αρχίζει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Στην πρεμιέρα θα διεξαχθούν άλλοι τρεις αγώνες με ώρα έναρξης τις 20:00. Άξιο αναφοράς ότι όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες με ξένες παίκτριες.
Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης»: Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωση
Το ντέρμπι της πρεμιέρας τουλάχιστον λόγω ονομάτων και ιστορίας. Η «βασίλισσα» του κυπριακού βόλεϊ αντιμετωπίζει τη «Μεγάλη Κυρία» και πρωταγωνίστρια των τελευταίων ετών σε ένα ανοικτό εκ πρώτης όψεως αγώνα. Οι «γαλαζοκίτρινες» με προπονητή τον Σπύρο Πρωτοψάλτη διατήρησαν τον κορμό τους ενώ επέστρεψε η Ματία Μάγκντιτς και στοχεύουν φέτος στη διάκριση. Μια νίκη επί της πρωταθλήτριας θα δώσει άλλη ψυχολογία.
Οι «κυανόλευκες» μετά την κατάκτηση του Σούπερ – Καπ δεν θέλουν κάτι άλλο από τον τίτλο, γι’αυτό θα επιδιώξουν το διπλό στην πρεμιέρα. Η Βαλέρια Σιακίδου θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που την ανέδειξε.
«Νεάπολη Επιστροφή»: Ολυμπιάδα Ν. – Απόλλων
Δυο ιστορικές ομάδες κοντράρονται στην πρεμιέρα και ίσως μας επιφυλάσσουν πολλές συγκινήσεις στο μεταξύ τους αγώνα. Η Ολυμπιάδα ενισχύθηκε πολύ με τις τρεις Αμερικανίδες που απέκτησε και στο τουρνουά που συνδιοργάνωσε με την Ανόρθωση έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Στόχος η νίκη στην πρεμιέρα.
Ο Απόλλων άλλαξε εντελώς λουκ και στοχεύει ξανά τη διάκριση, παρά τη φυγή βασικών παικτριών. Οι «γαλάζιες» έχουν προπονητή τον Ελλαδίτη Λεωνίδα Γαϊτανάκη, ενώ πρόσθεσαν κολομβιανό αίμα στην ομάδα τους. Η νίκη στην πρεμιέρα θα αποτελέσει απόδειξη δυνατοτήτων.
Σάλα Δερύνειας: Αναγέννηση Δερ. – Τεχνοοικία ΑΕΚ
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι προμηνύεται στη Σάλα της Δερύνειας μεταξύ της Αναγέννησης και της κυπελλούχου της περσινής σεζόν Τεχνοοικία ΑΕΚ. Η Αναγέννηση θέλει το κάτι παραπάνω φέτος (σ.σ. βλέπει και τετράδα) γι’αυτό ενισχύθηκε. Εφόσον κερδίσει την Τεχνοοικία ΑΕΚ θα στείλει πολλά μηνύματα.
Η Τεχνοοικία ΑΕΚ από την άλλη έδειξε σπουδαία δείγματα γραφής στο Σούπερ – Καπ που έχασε στις λεπτομέρειες και φέτος θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Προπονητής είναι ο Σέρβος Αλεξάνταρ Πέτροβιτς ενώ η μεταγραφική περίοδος πρόσθεσε σπουδαίες μονάδες στη σύνθεσή της, μεταξύ αυτών και η διεθνής ακραία Αιμιλία Δημητρίου που θα αγωνιστεί σε γνώριμο περιβάλλον μεν, με τα «κιτρινοπράσινα» δε. Η τυχόν νίκη στη Δερύνεια θα είναι ξεχωριστή από κάθε πλευρά.
«Αφροδίτη»Korantina Ηomes Παφιακός – ΘΟΙ Αυγόρου
Όλα μπορούν να συμβούν στον αγώνα των νεοφώτιστων του «Κorantina Homes» Παφιακού με το ΘΟΙ Αυγόρου στην αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο. Οι «μπλε» με βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο φέτος θέλουν τη σωτηρία και η έδρα θα αποτελέσει το όπλο τους. Ο αγώνας κόντρα στο ΘΟΙ αποτελεί μονόδρομο εάν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους.
Οι «μελανόλευκες» με αμερικανική βοήθεια και εμπειρία θέλουν την άνετη παραμονή γι’αυτό θα επιδιώξουν το διπλό στην Πάφο.
Πηγή: www.volleyball.org.cy
Η ΑΕΛ δημοσίευσε φωτογραφίες του Ζόκε ο οποίος έφτασε Κύπρο και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ομάδας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 10:34
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:
03/07 @ 21:44
Νέα τραγωδία στον χώρο του αθλητισμού, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, ο 20χρονος οδηγός, Μπόρχα Γκόμεθ, της Honda LaGlisse έχασε τη ζωή του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Stock.
03/07 @ 10:00
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυμναστών και μελών του ΑΓΟ γιορτάστηκε η 40χρονη πορεία του Προγράμματος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού «Αθλητισμός Για Όλους».
02/07 @ 14:17
Στο αρχείο της ιστορίας των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ομάδων στον στίβο έχει περάσει και η 11η έκδοσή του, αυτή του 2025, με την Α΄ Κατηγορία να διεξάγεται στη Μαδρίτη και τις Β΄ και Γ΄ στο Μάριμπορ.
01/07 @ 21:47
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
01/07 @ 16:15
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
BEST OF THEMASPORTS