Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Πρωτεύουσα της Σλοβενίας Λιουμπλιάνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.
Μετά τον αγώνα με τη Βουλγαρία, ακολουθεί αυτός με τους Σλοβένους την Τρίτη το βράδυ (21:45) και ήδη, όλοι στην ομάδα έχουν αφήσει πίσω τον προηγούμενο αγώνα και τους απασχολεί μόνο ο αγώνας με τη Σλοβενία.
Στόχος, οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάστουν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά την Τρίτη το βράδυ στο Στάδιο Stozice της Λιουμπλιάνας προκειμένου να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μπορεί η Σλοβενία να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό, όμως ,έχασε όλους τους αγώνες της στις λεπτομέρειες και ασφαλώς η βαθμολογική της συγκομιδή, δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ως ομάδα.
Ως εκ τούτου, τους διεθνείς μας περιμένει άλλος ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αγώνας στον οποίο θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς αν θέλουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος.
Πέραν του Κωνσταντίνου Λαϊφη που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.
Η προπόνηση θα αρχίσει στις 20:00 (21:00 ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 19:15 (20:15) Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας στην παρουσία του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Η τοποθέτηση του Μπεργκ για το θέμα του Λοΐζου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS