Οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες φτάνουν προς το τέλος τους και το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει την τελευταία κυπριακή συμμετοχή που αφορά το Νικόλα Κεσίδη.
Ο 16χρονος σφυροβόλος θα επιστρέψει στον στίβο για ακόμα τέσσερις βολές και στοχεύει σε καλύτερη επίδοση από τα 64 μέτρα που έριξε την Παρασκευή, προκειμένου να καταλάβει καλύτερη θέση στην γενική κατάταξης. Ο νεαρός αθλητής είχε και τρεις άκυρες βολές στην πρώτη μέρα του αγωνίσματος του και καλείται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος προκειμένου να μην επαναλάβει εαυτόν. Φρίξος Κυριάκου (απεσταλμένος ΕΑΚ)
Νέα τραγωδία στον χώρο του αθλητισμού, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, ο 20χρονος οδηγός, Μπόρχα Γκόμεθ, της Honda LaGlisse έχασε τη ζωή του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Stock.
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυμναστών και μελών του ΑΓΟ γιορτάστηκε η 40χρονη πορεία του Προγράμματος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού «Αθλητισμός Για Όλους».
Στο αρχείο της ιστορίας των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ομάδων στον στίβο έχει περάσει και η 11η έκδοσή του, αυτή του 2025, με την Α΄ Κατηγορία να διεξάγεται στη Μαδρίτη και τις Β΄ και Γ΄ στο Μάριμπορ.
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.