Ακολουθήστε μας στο Google news
Τον ήθελε το καλοκαίρι η ΑΕΚ, τον είχαν κατά νου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, τελικά κατέληξε στον Άρη, όπου βγάζει... μάτια.
Γιατί δεν είναι και λίγο να πετυχαίνεις τρία γκολ σε έξι αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει, ότι ο Ματέο Γκαρσία έχει ρέντα και σκοράρει σίγουρα καθε δύο παιχνίδια.
Γι'αυτό και έχει μπει για τα καλά στο ερυθρόλευκο στόχαστρο, όπου υπάρχει μεν καλός επιθετικός όπως ο Χασάν, ο οποίος όμως δεν έχει την ίδια επαφή με τα δίχτυα. Φάσεις κάνει, γκολ δεν βάζει με την ίδια συχνότητα, με το κοντέρ να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής ένα τέρμα σε πέντε αναμετρήσεις.
Είναι δεδομένο όμως, ότι οι Πειραιώτες δεν θα παίξουν μόνοι τους μπάλα. Οι δύο δικέφαλοι είναι επίσης στο κυνήγι για την απόκτηση του 22χρονου γκολεαδόρ από την Κόρδοβα, ο οποίος παίζει ως δανεικός στον Άρη από τη Λας Πάλμας. Φυσικά το σενάριο απόκτησής του από τους κίτρινους φαντάζει απίθανο, αφού εκτός ότι το κόστος είναι βαρύ για τα οικονομικά του δεδομένα, δεν υπάρχει και ρήτρα αγοράς.
Όπως και να έχει κάθε Έλληνα διεκδικητή υπάρχει και το ίδιο πλεονέκτημα, αν θέλει να τον αποκτήσει. Το συμβόλαιο του με την ομάδα των Κανάριων Νήσων λήγει το 2020. Οπότε είτε θα κληθεί να τον πουλήσει ή να τον ανανεώσει.
Πάντως ο Άρης μπορεί να είναι ο πιο αδύναμος από τις τρεις άλλες ομάδες, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι παράτησε την υπόθεση. Στο τελευταίο ταξίδι του στην Ισπανία, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να έχει διερευνητική επαφή, συνειδητοποίησε όμως, ότι η υπόθεση δεν γίνεται να υποστηριχθεί, αφού η τιμή του δεν μπορεί να καλυυφθεί από τα κυβικά του Αρη.
Πηγή:
sportdog.gr
Η Πάφος FC δημοσίευσε βίντεο με το επίσημο ντοκιμαντέρ της ομάδας για την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, να τονίζει στη δήλωση του, ότι αυτό το τρόπαιο ήταν μόνο η αρχή!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
26/04 @ 20:45
H Oμόνοια κέρδισε με 3-0 την Πάφο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους πράσινους οι Σεμέδο (2) και Εβάντρο.
24/04 @ 13:11
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μιχάλης Σεργίου, με αφορμή την εξοντωτική ποινή στον Κύπριο προπονητή, Αντώνη Γιακουμή.
24/04 @ 10:20
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τα βραβεία του Συνδέσμου, για τις και το πως χειρίζονται το θέμα με τους ανήλικους ποδοσφαιριστές.
BEST OF THEMASPORTS