Ακολουθήστε μας στο Google news
Τακτοποιήθηκε το θέμα της αντικατάστασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό. Νέο... αφεντικό στο Πριγκιπάτο ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/10) πως θα είναι ο Τιερί Ανρί!
Ο "Τιτί", λοιπόν, επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.
Οι Μονεγάσκοι, μάλιστα, ανακοίνωσαν το deal με τον πρώην "Κανονιέρη", κοινοποιώντας στο Twitter ένα αυτοκόλλητο του 41χρονου από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας τους!
Από την πλευρά του ο Γάλλος θρύλος δήλωσε πως η Μονακό είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του, και χαρακτήρισε τη νέα του δουλειά ως παιχνίδι της μοίρας, καθώς όπως αναφέραμε παραπάνω, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας έγινε γνωστός.
Όσον αφορά τη συμφωνία, ο Ανρί υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο παλαίμαχος φορ, πάντως, έχει δύσκολο έργο μπροστά του αφού η Μονακό βρίσκεται στη 18η θέση της Ligue 1 με 6 βαθμούς σε εννέα ματς. Όσον αφορά το ντεμπούτο του, αυτό θα γίνει στις 20/10 στην αναμέτρηση με το Στρασβούργο.
Πηγή: www.sport24.gr
Βρίσκοντας ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 86-84 της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, κάνοντας το 3-1 στη σειρά και παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
BEST OF THEMASPORTS