Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:
«Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία επιβλήθηκε με 0-2 του ΘΟΪ στη Λακατάμια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Ντάλια, Πολυβίου, Ιωακείμ, Αγγελή, Κέζο, Γεωργίου Σ., Χριστοδούλου, Μαυρή, Νικολάου, Ιβελίν και Κίττου. Τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου αποτέλεσαν οι Γεωργίου Λ., Σαμάνη και Σεργίδης.
Το «τριφύλλι» παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ήταν αποτελεσματικό και με τα γκολ των Ιβελίν Βιολίνοβ και Γεωργίου Λούκα έφτασε στην δεύτερή του φετινή νίκη.
Την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί ρεπό για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, το Σάββατο 27/10».
Όπως αποκαλύφθηκε στο Box2Box, o Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
BEST OF THEMASPORTS