Ακολουθήστε μας στο Google news
Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Εθνική Ανδρών Κύπρου ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Εθνική Βουλγαρίας.
Μίλησαν ο προπονητής, Μπεν Σιμόν, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Λαϊφης.
Μιλώντας ο Μπεν Σιμόν αρχικά παρατήρησε «Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι από τότε που ανέλαβα. Ίσως αυτός να είναι πιο κρίσιμος».
Ερωτηθείς για το δυνατά και αδύνατα σημεία που πρόσεξε μέσα από την ανάλυση που έκανε της Εθνικής Βουλγαρίας επισήμανε «Συνήθως δεν αναλύω δημόσια τους αντιπάλους. Αλλά ξέρουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο. Μετά από δυο ομάδες στον όμιλο, μπορούμε όλοι να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι και για τις δυο ομάδες το δυνατό σημείο είναι η ομαδική δουλειά».
Κατά το πόσο σκοπεύει να στηριχθεί στους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στη Σλοβενία υπογράμμισε «Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που έγινε με την Σλοβενία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Άλλος αντίπαλος τώρα και παίζουμε εκτός έδρας. Θα επιλέξουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πνεύμα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, προετοιμαστήκαμε καλά. Ήρθε η ώρα να παίξουμε σε καλό επίπεδο και εκτός έδρας».
Όταν του αναφέρθηκε ότι πριν από 21 χρόνια έπαιξε ως παίκτης με το Ισραήλ στη Βουλγαρία ο Μπεν Σιμόν σχολίασε «Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες αλλά είμαι νέος ακόμη για να νοσταλγώ»!
Κωνσταντίνος Λαϊφης:
«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ίσως να είναι το πιο σημαντικό γιατί πρέπει να πάρουμε βαθμούς αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από τον όμιλο. Όλα τα παιδιά είναι διαβασμένα, αναλύσαμε τον αντίπαλο όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα γιατί αυτή η Εθνική αξίζει πολλά και το βλέπω μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι θα πάμε μπροστά. Η Εθνική έδειξε ότι μπορεί να πάρει διπλό, το έκανε και παλιά νομίζω. Δεν ξέρω ότι ήρθε η ώρα αλλά θα τα δώσουμε όλα για το διπλό και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε, φτάνει να το πιστέψουμε».
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δανιήλ Λεσοβόι, έκανε μία καταπληκτική ενέργεια στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό που δείχνει την κλάση του...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
BEST OF THEMASPORTS