Γύρω στις 12:00 (11/10) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η δικαστική διαδικασία για έκδοση του 52χρονου λογιστή που συνελήφθη στη Λευκωσία την Τετάρτη (10/10) για διερευνώμενη υπόθεση διαφθοράς σε σχέση με το βελγικό ποδόσφαιρο.
Του Φάνη Μακρίδη
Ο λόγος για τον Νεντζάντ Τάνοβιτς, ο οποίος διατηρούσε τρία γραφεία σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας. Μια εκ των εταιρειών του στην οποία παρουσιάζεται ως διευθυντής και γραμματέας, εδρεύει στην Θεμιστοκλή Δέρβη, στην καρδιά της πρωτεύουσας.
Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.