Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει:
«Ήρθε στην ομάδα μας το 1998 από την ΑΕΚ Λάρνακας και φόρεσε το τριφύλλι στο στήθος για δέκα χρόνια, έχοντας γεμάτες χρονιές και σημαντική προσφορά. Κατέγραψε 335 συμμέτοχες και σκόραρε 13 τέρματα. Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρεις ασπίδες.
Η μεταγραφή του πριν από περίπου 20 χρόνια, ήταν στο πλαίσιο μιας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με στόχο να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων, αφού περνούσε περίοδο «ξηρασίας» πέντε χρόνων. Υπήρξε βασικό στέλεχος των ομάδων του «τριφυλλιού» που κατέκτησαν επτά τίτλους, την πενταετία 2000-2005, επαναφέροντας την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρωταγωνιστική τροχιά στις αρχές της νέας χιλιετίας. Παράλληλα η ποδοσφαιρική του ικανότητα αξιοποιήθηκε και από την Εθνική Κύπρου, την οποία εκπροσώπησε σε 20 αγώνες πετυχαίνοντας και ένα γκολ.
Εξαιρετικός ακραίος αμυντικός, με αστείρευτες φυσικές δυνάμεις και επιθετικά χαρίσματα. Συνδύαζε σε πολύ καλό επίπεδο τη σωστή αμυντική συμπεριφορά και τη συμβολή στο δημιουργικό παιχνίδι. Σήμα κατατεθέν ήταν το πάθος και η δύναμη που έβγαζε στο γήπεδο, κάτι που διακρινόταν τόσο στις προσωπικές μονομαχίες, όσο και στον τρόπο που πανηγύριζε τα γκολ και τις επιτυχίες της ομάδας.
Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, παρέμεινε κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία στηρίζει με τη παρουσία του κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο του ζητηθεί.
Γεννήθηκε στις 24/02/1976».

Ανακοίνωση απάντηση της ΑΕΚ στον Σταυρό Παπασταύρου μετά το πρωινό του ξέσπασμα προς την διαιτησία και τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
BEST OF THEMASPORTS