Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM, ο Μπίσκαν αναφέρθηκε στο γιατί δεν έγινε τελικά η κάθοδος του στην Κύπρο για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης.
Αρχικά ο Ίγκορ Μπίσκαν ανέφερε «Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, στον κόσμο, σε όλους, στη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω. Θέλω να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Ανδρέα Παντελή γιατί έκανε τα πάντα για να έρθω στην ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής. Ήθελα να έρθω, όμως άλλαξα άποψη. Ζητάω συγγνώμη, καταλαμβαίνω ότι μπερδεύω την κατάσταση. Νιώθω ντροπή, ζητάω συγγνώμη από όλους. Ο μόνος λόγος που δεν έρχομαι είναι η οικογένειά μου. Προτιμάει η οικογένεια μου να μείνει στην Κροατία. Από τη μέρα που έφυγα από την Ολίμπια, μείναμε λίγους μήνες χωρίς δουλειά, είχα την πρόταση από την Ανόρθωση, επέλεξα να έρθω, όμως προέκυψε μια πρόταση από την Ριέκα, είναι στην χώρα μου και θα συνεχίσω εκεί».
Για την επαφή που είχε με τον πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, υπογράμμισε «Μίλησα με τον πρόεδρο. Ήταν απογοητευμένος με την απόφαση που πήρα. Υπέγραψα ένα προσύμφωνο, ελπίζω όμως ότι θα καταλάβει την κατάστασή μου. Είναι gentleman και ελπίζω ότι θα με συγχωρήσει. Έκανε τα πάντα ότι του ζήτησα. Ότι είχα ζητήσει, το αποδέχτηκε. Του εύχομαι καλή τύχη, το ίδιο και στην ομάδα. Ελπ΄ζω να βρει έναν καλό προπονητή και η Ανόρθωση θα βρει το δρόμο της».
Τέλος, κληθείς να αναφέρει εάν έχει μελετήσει την Ανόρθωση και αν έχει κάτι να αναφέρει για την αγωνιστική της εικόνα παρατήρησε «Δεν έχει σημασία το τι θα πω εγώ για την ομάδα. Θα έρθει άλλος προπονητής για να δουλέψει. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ανόρθωση και στον πρόεδρο, ήταν επαγγελματίας μαζί μου».
Τα ματς της ΑΕΚ στη β' φάση του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
BEST OF THEMASPORTS