Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.
Αναλυτικά:
"Σίγουρα αν γινόταν το 1-1, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα στη συνέχεια του αγώνα, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, κανείς δεν ξέρει.
Ο Απόλλωνας κέρδισε και μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι ήταν δίκαιη η νίκη του. Για εμάς ήταν μία ευκαιρία για να δούμε σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε από ομάδες που είναι πιο έτοιμες και δουλεύουν την ομάδα τους για τρία και τέσσερα χρόνια.
Τα συμπεράσματα από αυτά τα δύο ντέρμπι είναι πολύ χρήσιμα. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, φάνηκε μία διαφορά στις δύο ομάδες και είναι φυσιολογικό, αφού ο Απόλλωνας δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια πάνω στο ίδιο μοντέλο, ενώ εμείς ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες μία νέα προσπάθεια.
Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να βελτιωθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη διακοπή και να βελτιωθούμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Μία ομάδα που ψάχνει ρυθμό, είναι ότι χειρότερο να παίζει ποδόσφαιρο κάθε δύο εβδομάδες.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και τους λέμε ψηλά το κεφάλι. Ξέραμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη, όμως όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Δεν θα ήθελα να μπω σε θέματα αγωνιστικά, αυτά είναι δουλειά του προπονητή.
Επαναλαμβάνω ότι σήμερα είχαμε ευκαιρία για να δούμε που βρισκόμαστε και που πρέπει να δουλέψουμε ενόψει της συνέχειας. Είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Σε τέτοια εγχειρήματα, η αρχή είναι πάντα δύσκολη και θα δοκιμαστεί η αντοχή μας και η υπομονή μας.
Να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα και είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους"
Απόψε στο ξενοδοχείο Αλάσια στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση της Ανόρθωσης, η οποία ξεκίνησε στις 20:00.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
BEST OF THEMASPORTS