Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην κάμερα της cytavision μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Ανόρθωση και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα που αφορούν τους ‘γαλαζοκίτρινους’.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε:
"Σήμερα είδαμε ένα ντέρμπι. Δεν θα αναφερθούμε για τα αγωνιστικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ ή της Ανόρθωσης. Για τον ουδέτερο κριτή, είδε πέντε γκολ, φάσεις και πέναλτι, τα είχε όλα. Από εκεί και πέρα ως ομάδα, είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε τα προβλήματα μας και τα δουλεύουμε, θέλουμε να βελτιωθούμε και το ζητούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα δούλεψε για να βελτιωθεί και έδειξε σήμερα μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είχαμε τον χαρακτήρα να παλέψει, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν το διαχειρίστηκε και βρέθηκε να χάνει. Έδειξε τον τρόπο πως μπορεί να αντιδράσεις. Το στοιχείο της αυτοπεποίθησης, το οποίο χρειάζεται να έχεις. Δεν έγινε τίποτα, καθαρό το αυτονόητο, ήρθαμε να το δείξουμε και το κάναμε. Απλά τρεις βαθμοί στη 3η αγωνιστική, είχαμε πει ότι δεν είναι ούτε εμφανίσεις, ούτε στατιστικά τα οποία θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε δυο βδομάδες όπου θα γίνουν αρκετά πράγματα, θα πρέπει να δουλέψει αρκετά η ομάδα."
Η αντίδραση είναι σημαντική...
"Είναι αυτό που είπα προηγουμένως, όταν δείχνεις χαρακτήρα και παίρνεις νίκες, προσθέτεις στην αυτοπεποίθηση σου. Αν κάποιος συγκρίνει, τον αποκλεισμό από την Σούντουβα, τον αποκλεισμό από την Αστάνα, την απώλεια του Σούπερ Καπ καταλαβαίνεις όταν δεν πετυχαίνεις στόχους χάνεις συνεχώς την αυτοπεποίθηση σου. Οι νίκες θα κτίσουν αυτοπεποίθηση, ειδικά σε μια διακοπή είναι πάρα πολύ σημαντικό να σταματά με νίκη, το έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές στο αρνητικό, τουλάχιστον να το ζήσουμε και στο θετικό που είναι η νίκη. Αυτή είναι η ουσία.
Για το κεφάλαιο του προπονητή:
"Όπως είπα και προηγουμένως σε αυτή τη διακοπή θα γίνουν αρκετά. Λίγα 24ωρα υπομονή και θα τα μάθουν όλα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, γιατί περνούμε δύσκολα, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και μας υποστήριξαν από το πρώτο λεπτό."
Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι λόγω των αγώνων για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ΓΣΠ, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της β' φάσης της Cyprus League by Stoiximan διαφοροποιείται ως ακολούθως:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
BEST OF THEMASPORTS