Ακολουθήστε μας στο Google news
«Ψηστήρι» στον Πολ Πογκμπά φέρεται να έκανε ο Νεϊμάρ για να γίνει κάτοικος Παρισιού.
Ο Γάλλος σταρ της Γιουνάιτεντ έχει τάσεις φυγής από το Μάντσεστερ κι ο Νεϊμάρ φέρεται να προσπαθεί να τον επαναπατρίσει.
Όπως αναφέρει η "Daily Mail", ο Βραζιλιάνος άσος φέρεται να έκανε κρούση πριν λίγες ημέρες στον Πογμπά, προτείνοντάς του να εγκαταλείψει το "Ολντ Τράφορντ" για να γίνουν συμπαίκτες στην Παρί Σ.Ζ.
Ο Γάλλος κεντρικός χαφ πάντως φέρεται να επιθυμεί τη μετακίνησή του στο ισπανικό πρωτάθλημα και δη στη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
BEST OF THEMASPORTS