Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ‘Παπαδόπουλος’, με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές να είναι παρόν.
Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας.
Η αποστολή που επέλεξε ο κ. Κωστής για τον αυριανό (19:00) αγώνα στη Λάρνακα με αντίπαλο την Ανόρθωση αποτελείται από τους πιο κάτω 22 ποδοσφαιριστές.
Αποστολή:
Waterman (GK), Romo (GK), Milanov, Βούρος, Αλεξάνδρου, Caju, Ιωάννου, Μερκής, Carlao, Morais, Souza, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Cascini, Αλωνεύτης, Balogh, Tamari, Natel, Zahid, Dellatorre, Reza, Κατσαντώνης.
Η Πάφος είναι πανέτοιμη ενόψει του αυριανού πρώτου ιστορικού αγώνα στο League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ για την 1η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο "Γ. Καραϊσκάκης".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
BEST OF THEMASPORTS