Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην "Bay Arena" η ΑΕΚ Λάρνακας, αφού ηττήθηκε από την πανίσχυρη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-2, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι "κιτρινοπράσινοι" όμως το πάλεψαν όσο μπορούσαν και μάλιστα, δεν το έβαλαν κάτω ούτε όταν έγινε το 3-1 στο 88΄ και μείωσαν στο 90΄+1΄ με το νεαρό Δημήτρη Ράσπα, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ που θα το θυμάται για πάντα!
Για την ιστορία, στο επόμενο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το 4-2 από τον Μπραντ, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα...
Δείτε ΕΔΩ το γκολ του νεαρού Ράσπα.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση του ΑΘλητικού Δικαστή για την ανάρτηση του προέδρου της Ομόνοιας κατά της διαιτησίας μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS