Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ισπανός τεχνικός της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με Απόλλων και έστειλε πολλά... 'κρυφά' μηνύματα.
Ο 53χρονος κόουτς μέσα από τις δηλώσεις του έδειξε αρκετά στοιχεία από τη φιλοσοφία του και τους στόχους που έχει βάλει με την Ομόνοια.
Για αρχή ξέρει πως μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο (όπως η ΑΕΚ ή ο Απόλλωνας) θα δώσει άλλη δυναμική στους παίκτες του ενώ θα έχει κι αυτός περισσότερη άνεση να δουλέψει μαζί τους.
«Όταν αρχίζεις ένα πρότζεκτ, τότε μια νίκη σε έναν αγώνα τόσο απαιτητικό (όπως αυτός με την ΑΕΚ), ωριμάζει την ομάδα σαφώς πιο γρήγορα και επιταχύνεται η διαδικασία εκμάθησης» η μια από τις ατάκες του.
«Ψάχνουμε αυτή τη νίκη. Δεν το πετύχαμε απέναντι στην ΑΕΚ, θα το προσπαθήσουμε με Απόλλωνα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα θα παρουσιαστεί καλύτερη. Πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχει η Ομόνοια» είπε στη συνέχεια ο Ολίβα δείχνοντας έτσι πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα που έχει φτιάξει.
Αν και δεν το διατυμπανίζει ο Ισπανός κόουτς του τριφυλλιού ξέρει πως μια νίκη σε ντέρμπι, όπως αυτό με τον Απόλλωνα, ίσως να αποτελέσει και το σημείο αναφοράς για μια καλύτερη πορεία της Ομόνοιας. Είναι γεγονός πως στα ντέρμπι φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και αν η Ομόνοια θέλει να φανεί αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της θα πρέπει να το αποδείξει σε παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στον Απόλλωνα. Ιδού η Ρόδος λοιπόν...
Ανδρέας Χρίστου
Η ΚΟΠ έκανε ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια την ομιλία του αρχηγού Αρτυματά λίγο πριν τον αγώνα με την Αυστρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS